Om Oss

Bygg ditt ledarskap och din verksamhet ”the  MOSO way”!

Namnet MOSO är inspirerat av det kinesiska bambuträdet, som heter just MOSO Bamboo. Efter att MOSO fröet har blivit planterat har det ingen synlig tillväxt ovan mark upp till de första fem åren. Men senast efter fem år börjar trädet plötsligt växa ovan mark, och då med en hastighet av hela tre fot (≈ 1 m) per dygn. Och på bara sex veckor når det sin fulla längd på hela nittio fot (≈ 27m). Den snabba tillväxten hos MOSO kan bara ske tack vare den solida grund den bygger på!

 

På samma sätt menar vi att företag och organisationer som vill bygga hållbar tillväxt kan med fördel använda våra 7 nycklar för hållbar tillväxt. Dessa nycklar är det samlade resultatet av över 30 års erfarenhet inom ledarskaps- och affärsutveckling i såväl stora internationella organisationer som mindre SMEs. Genom att tillämpa MOSOs 7 nycklar för hållabr tillväxt vågar vi lova att din verksamhet kan skapa samma utveckling som MOSO Bamboo.

 

Dennis Larsson som är grundaren av MOSO International AB är en erfaren Ledarskaps- och Affärsutvecklare som ägnat sitt liv år att modellera det som funkar. Hans gedigna erfarenhet inom i princip samtliga funktioner i en större organisation samt omfattande utbildningar inom NLP har skapat en unik förmåga att skapa hållbara resultat. Dennis har ett långt förflutet inom IKEA där han under sina 23 år skapade processer, metoder och system som än idag (+20 år senare) fortfarande tillämpas dagligen inom flera delar av IKEA.

Vår Vision

”Bidra till en värld där företag och människor skapar hållbara värden för varandra”

Vår Mission

”Erbjuda coaching och utbildning av hög kvalitet till företag och organisationer så att de kan skapa hållbar tillväxt”

Våra Kärnvärden

KUL

Att ha kul när vi jobbar ökar vår inlärningsförmåga och får saker att fastna.

MOD

Att provocera och utmana och genomföra aktioner som ligger långt utanför bekvämlighetszonen.

KÄRLEK

Att visa tillit och ödmjukhet för andras olikheter med intentionen att det vi gör, gör vi för att skapa långsiktiga relationer.

TILLSAMMANS

Att bygga team baserat på mångfald skapar resultat som är större än summan individer
(1+1 > 2).

NYFIKENHET

Att ha viljan att lära nytt, lära om och inte minst, lära av.

ENKELHET

Att skapa lösningar som är enkla men samtidigt inte för enkla.