Tjänster

Coaching

Vi startar med ett discovery call för att säkerställa att vi är rätt för dig. Vi jobbar endast med människor som är beredda på att göra det som de behöver för att skapa enhållbar transformation. 

Smarta formulär

Testa vårt smarta formulär som hjälper dig definiera din kund. Formuläret innehåller de viktigaste frågorna du behöver besvara för att bli tydlig med vem/vilka som är dina kunder och vilka problem de har.

FörÄNDRINGS-LEDNING, Utbildning, Workshops

Vi skräddarsyr upplägg helt utifrån  dina/era önskemål och tar fram förslag på upplägg och offert

Som coach och mentor är Dennis en person som med sin närvaro, entusiasm, obotliga optimism och tro på människans egen kapacitet både utmanar och gjuter en stabil grund av övertygelse hos sina klienter. Han har en stor portion humor vilket gör att även svåra och tunga ämnen blir ofarliga och han har en förmåga att prata om det som är svårt på ett lättsamt och tillgängligt sätt. Vidare har Dennis en stark strategisk förståelse och hans affärsmannaskap, resultatdriv och ledarskapsförmåga gör att han snabbt förstår de utmaningar som du som chef, ledare eller företagare står inför. Jag kan varmt rekommendera Dennis som mentor eller coach, han kommer hjälpa dig att nå de mål du vill, oavsett om de är personliga eller strikt affärsmässiga.

Jessica Eidemo

Grundare och VD, Eidemo & You AB

”Jag jobbade tillsammans med Dennis under flera år inom IKEA. Han hade en unik färdighet för att identifiera mina verkliga affärsbehov och integrera dem i lämpliga applikationer och stödjande processer. Hans positiva attityd hjälpte mig också mer än en gång när jag kämpade med några av mina större affärsutmaningar.”

Pelle Olsson

Affärsområdeschef, IKEA

Jag har arbetat tillsammans med Dennis i ett styrelseuppdrag. Uppdraget innebar att arbeta med ett högt fokus på strategiarbete i samverkan med ett operativt ansvar för att utveckla en organisation och dess varumärke. Dennis har utifrån sitt uppdrag bidragit med hög kompetens inom Frontend utveckling i kombination med ett brett tekniskt kunnande och har på ett effektivt sätt knutit samman värdeskapande processer med fokus på funktion, kundvärde och affärsnytta. Perspektivet ligger alltid i att skapa effektivitet, värde och välvilja för hela organisationen. Dennis har ett holistiskt arbetssätt och jag vill rekommendera Dennis i uppdrag som innebär organisationsutveckling, affärsutveckling, processutveckling.

 

Maria Nilisse Claesson

Organisationskonsult, ICF Charter Chapter Sweden